Thursday, September 3, 2009

ku tunggu gadisku kol aku,bikin pegal pun ada!!!

pagi ni aku binggung lg..sumanya serba x kena...x tau mo meluah dgn sepa...sandi juga macam ni...prubahan yang ketara udah aku buat dr dalaman dan luaran tp still ada jg yang x kena...ntah lah mana silap aku...ckup sgalanya aku bagi...layanan yang dia dapat ckup bbeza banding pompuan sbelum ni...tp tetap jg ada yg kurang...aku larang salah,x larang dtuduh aku x take care dekat dia..jadi apa yang ptut aku buat?dari a-z suma di kuiri..baik x payah ada pebinian..atu ya..kurapak brunei tah plang ya...ahaha...tp hakikat nya,mmg aku ckup bgung...knapa bah ko brubah,knapa bah...hahaha....betul2 aku diduga kali ni...apa bleh buat...syg punya pasal,layan ja...slagi bleh tahan,tahn jalah...

Wednesday, September 2, 2009

RaYa!!

bila tiba ari raya,suma insan bergembira,tetapi bagiku hanya kejelekan sbb baju raya ku macam baju tidur...hahaha....x sabar rasanya mo blk tawau...jmpa dgn kazen kesayangan ku ajip kidalz....harap2 raya kali ni macam raya tahun lepas...1st day raya kami beraya sampai pkl 12...hahaha....sempat lagi p MTV dgn kazen2ku....x sabar rasanya...hihihihi...

keboringan menunggu sahur!!!

ntah napa sejak kebelakangan ni aku slalu rasa boring...balik2 tengok blog kakmoi n fatheen...huhu...sbenarnya aku malas mo update blog ni coz xda idea...mula2 mo bg maklumat psl ikan laga tp bila pikir blk,boring jg....hihihi...ntah apa yg aku taip ni...mcm lnsg x mbawa sbarang maksud...tiba2 tringat blk psl idup aku yg boring...aktiviti harian aku sama ja...bgun pagi p keja....tmpt keja cuma buat bnda yg sama...atur surat2 n kutip yuran pelajar..makin lama makin boring...apa yg best bila layan prgai budak2 MRSM....hihihi....specially budak2 form 1...mmg best lah...dah kena dgn aku yg suka budak2...best ja lyn dorg...dorg pun manja2 jg...yg bikin meluat bila layan budak yg malu2 mo jmpa aku...mcm apa ja....huhuhu...tp mg best lah....byk kenangan d c2...x sgka mmg syok keja d MRSM...suma org dlm skol 2 mmg best...mmandangkan aku staf paling muda n nakal d c2,jd aku agak d sayangi oleh kaum2 veteran...hahaha...tiba2 ada bau2 bangga d bilik ni...hahaha...merepek udah....leng lai...plg best aku rasa masa buat konsert sempena ari guru n pekerja...hihihi...time 2 aku n kwn aku nyanyi lagu "ayah" smpena ari ayah...huhuhu...ingat pulak dkt arwah abah...mo ngis plak rasanya....bestya klu masi ada abah...x jg ibu tbeban sndiri2...apa2pun lagu ni khas untuk abah....



video


bbalik kpd aktiviti harian aku...blk keja ja,masuk bilik n check ym n bearshare....lyn org len plak kali ni...trus rasa boring..huhu...bila ada duit lebih,jmpa cyg sot aku..hihi...mo teguhkan hbgn lah kunun....syg jg klu putus d tgh jln...tp sejak akhir2 ni, dia makin brubah....prgai makin len...mcm lebih2 pun ada...tp aku amik positif ja...biasa lah ppuan...dlm sbln angin dorg kdg2 x btul..hahaha...tp mmg pelik lah...skrg ni dia slu ckp aku ada ppuan len..hahaha....agak lucu d sana...agak leng lai aku rasa....

tp mmg boring lah mlm ni...x tau mo buat apa....kakmoi pun x pndai msj aku...jelek...buek..e2 jalah yg aku dpt kongsi untuk arini...selebihnya,lu tnya lah sndiri...hihihi...

Thursday, August 27, 2009

hai suma manusia....
salam perkenalan dr saya c penternak ikan laga....
hihihi....